Khamis, 17 September 2015

PEMIMPIN DAP DAN CINA KOMUNIS BENTUK BARU TERKEDU DAN TERKEJUT !


M








KOMEN-KOMEN DAP DAN CINA Komunis bentuk baru di media sosial menunjukkan mereka sangat TERKEJUT Dan TERKEDU dengan lautan Melayu Dan Islam yang membanjiri Kuala Lumpur.

Mereka tidak menyangka orang Melayu boleh bersatu. 

Mereka lupa, orang Melayu baru test power! Masih ada 3 kali lagi himpunan baru sama dengan Himpunan Bersih 4 kali.

Bagaimana nak teruskan lagi tak? Kalau DAP semakin kurang ajar kepada bangsa kita dan agama Islam, kita mesti bangun lagi tidak perlu lagi berdiam diri!

TAKBIR TAKBIR TAKBIR

SYABAS SEMUA PESERTA

***JUMPA LAGI DI HIMPUNAN MERAH PULAU PINANG***
      Maklumat akan dimaklumkan. Bersih dah 4 kali, Merah Baru 
      1 kali. Menurut DAP manusia mestilah adil. Jadi, satu kali dan       4 kali sangat tidak adil!









19 comments:

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 7:19 PG

Alhamdulillah kita berjaya smlm semoga istiqomah...penang tarikh nyer bila?

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 7:43 PG

Hakikat kemerdekaan adalah terlepas tanah air dari pengaruh komunis.

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 8:55 PG

Masalah orang cina ni, diorang jenis tamak...MORE MORE MORE MORE. Bila bab menghina orang Islam dan Melayu pun diorang tamak. MORE MORE MORE penghinaan bertubi tubi.

Orang Melayu pulak banyak bersabar...separuh daripada Iman...TETAPI..bersabar pun ada batasnya. Penghinaan yang berterusan akhirnya akan menerima balasan.

Mana2 cinapek yang tak puas hati dan masih nak terus KURANG AJAR dan BIADAP, silakan berkurang ajar dan biadap di negara lain! Tengok kena terajang ke tak dengan Mat Salleh dan Hispanics dan African Americans dan Bangsa2 lain. Atau tak payah pergi jauh2...cuba kurang ajar di Indonesia, Thailand, Vietnam atau Philippines. Dah lama DAP cilaka tu kena terajang lunyai di negara2 lain!

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 8:59 PG

Aku pelik sesetengah blogger memperlekehkan HRB
ini ,seperti out syed the box yang tiada jatidiri orang melayu ,sanggup Islam dan melayu dihina dan dicaci oleh pihak kafir kafir

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 9:02 PG

Kita dapat tawan Bukit Bintang dalam 45 minit. Cina dah kecut perut. Kita kasi ajar Cina biadap

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 9:46 PG

harap org melayu jgn mcm tin kosong aje......masa bekumpul nampak gah...tapi bila DAP sogok dgn duit nanti semua kalut nak kaya cepat....sanggup gadai maruah dan agama...mcm segelintir yang ada.... semoga org melayu dapat bersatu sampai bila-bila untuk menolak anasir yang mengugat tanahair sendiri....

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 10:01 PG

out syed the box tu mmg dah hati perut jauh dari melayu. mcm dia saja yg betul.

abu bakar berkata... 17 September 2015 10:29 PG

Tahniah kpd kailan semua...lepas ini kat PPinang yee..jom beramai2 kesana!!!!

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 10:32 PG

Bila nak buat di penang?

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 10:44 PG

Tak sabar nak gegar pulau pinang......

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 11:47 PG

Kejsyaan himpunan melayu perlu ada tindakan susulan dan perlu konsisten .... boikot peniaga cina....bertindak sekarang...baru ada impak yg kuat.....boikot peniaga dan bsrangan cina...

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 12:37 PTG

Cadangan diadakan Himpunan Rakyat Bersatu (HRB) 2.0 di Georgetown, Pulau Pinang, HRB 3.0 di Greentown, Ipoh dan HRB 4.0 di Chinatown, KL. Perlu buat dalam masa selang tiga bulan bagi mengekal dan meningkatkan momentum. Jangan lari dari matlamat perhimpunan untuk mendidik Cina DAP dan dans ekutunya supaya belajar menghormati bangsa, agama dan budaya orang lain selain menjunjung Perlembagaan Malaysia dan mengamalkan prinsip-prinsip Rukunegara.

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 2:06 PTG

Org cina pandai berlakon..najib sogok apa pun sapu..undi tetap Dap...
sampai masanya sekarang cina sogok apa pun kita sapu...tapi tetap berdiri teguh bersama "Red warrior bersatu".....

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 3:58 PTG

Yahoo, lepas ni buat kat P.Pinang.

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 5:05 PTG

TAHNIAH SAUDARAKU.

Tanpa Nama berkata... 17 September 2015 9:41 PTG

dari kes lowyat hari tu aku dah boikot kedai cina

kak radi berkata... 18 September 2015 1:31 PG

Tahniah untuk semua si baju merah, hari tu sy ada meeting pertubuhan tanda sokongan, sy pakai jubah merah dan tudung merah, walaupun jauh di mata tapi dekat di hati.

Tanpa Nama berkata... 18 September 2015 2:32 PTG

Melayu Malaysia Penakut..!!! Islam diperlekehkan. Alvin Lari ke US. No Action. TALK!!! TALK!! TALK!! POLITIK 24jam.

Tanpa Nama berkata... 23 September 2015 5:27 PTG

sudah tiba masanya.

Catat Ulasan